Onze kudde bestaat uit Suppie, Ramira en Toby.

Suppy is met haar 22 jaar de oudste, wellicht ook de meest wijze van het stel. Ze is ontzettend fit en houdt van galopperen, springen en bosritten. Ook is ze gek op rollen, modder en sneeuw!!

Ramira is 18 jaar en de gevoeligste in de kudde. Ze houdt van rust, ritme en regelmaat maar kan ook erg fanatiek worden in het werken.

Toby is de grootste kleine knuffel die er is. Hij vindt iedereen lief en volgt je als een schaduw. Hij is altijd vrolijk en zorgt voor de rust in de kudde. Met zijn 16 jaar is hij de jongste.

Suppie neemt het grootste deel van de kinderlessen voor haar rekening. Toby en Ramira springen af en toe bij.

Suppie heet eigenlijk Suprise. De eigenaren van de moeder van Suppie wisten niet dat ze drachtig was. Dus Sup lag ineens als veulen naast haar moeder! ze is vernoemd naar Surprise, het engels voor verrassing!

Sup kan mooi dressuurmatig lopen, ze liep M2. Springen doet ze echt het allerliefste! Ze heeft Z-niveau gesprongen, wat staat voor hindernissen van 1.10 meter!

Ze houdt enorm van wortels, springen, crossen. Én rollen in modder en sneeuw! Het liefste rolt ze eerst in modder of nat zand om vervolgens in het droge zand te rollen…

Suppie is in de lessen heel braaf maar ze houdt zeker wel van een geintje. Een keer stoppen voor de hindernis of er langs op lopen vindt ze dan leuk. In de weide en paddock wil ze altijd precies weten wat er overal gebeurt. Ze staat dan op de uitkijk en loopt naar de juisten hoeken om alles te kunnen zien.

Toby is de enigste man in de kudde. Ondanks dat hij de kleinste is, is hij de grootste knuffel! Hij houdt enorm van aandacht. Hij is gek op lekker borstelen, wandelen en kroelen.

Hij houdt enorm van appels, wandelen in het bos en aan alles en iedereen likken! Toby is zachtaardig en vindt iedereen interessant en leuk. Hij komt altijd even kijken wie er is en of er misschien wat lekkers te halen valt.

Hij is heel braaf met rijden en leert op dit moment om voor de wagen te gaan. Kinderen leren van hem hoe je een pony zelf verzorgt. Vanwege zijn hoogte kunnen ze zelf overal poetsen en zelf opzadelen. Lessen grondwerk of longeren vindt hij ook leuk om te doen.

Ramira is de gevoelige prinses van het stel. Ze wordt niet zo graag vies als Suppie en Toby. Ze houdt enorm van appels en wortels en kan veel trucjes. Ze is erg rustig en denkt na voordat ze iets doet.

Ze is bijna nergens bang voor en deed met Anoek samen mee aan shows met onder andere rook en vuur. Bij de vorige eigenaar liep ze Z dressuur, met Anoek nu M dressuur. Zelf is ze vooral gek op springen! Ze weigert niet en wordt altijd fanatiek.

Ramira is hooggevoelig en voelt stemmingen altijd feilloos aan. Ze is altijd erg duidelijk in wat ze wel en niet wil. Ze staat vaak model en ze stond onder andere op de voorkanten van de Penny en het magazine van Equiday én ze is model voor de producten van Barefoot.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.